BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

again~

aku suke kau. care kau , gaye kau , buat aku trsenyum. soalan kau yg maut , buat aku tergamam. aku suke sume pasal kau. bg aku , kau laa yg terakhir. kau buat peluang kedua aku makin bersinar. aku hargai kau teramat sangat. aku taknak kehilangan kau. pecayalah! macam mane aku takbole hilang kakdeena , macam tu laa aku tak bole kehilangan kau. aku sygs kau. aku tak tahu kenape aku jadi macamni =='


takpe , aku faham. dari care kau , gaye kau , seminggu kehidupan aku kat '' kampung '' , aku dapat tahu segala nya. aku dapat kenal macam macam benda. terima kasih sbb buat macamni. aku hargai sanadd! kau cakap dgn aku , kau oke jew dgn aku. kau happy dgn aku. konon jew sume kann? ppeerrgghh~ mule mule mmg perit jgk laa , bile dpt tahu yg kau sekadar BERDRAMA dgn aku. aku tahu , aku TAK BEST macam diorang. aku tahu , aku TAK HEBAT macam mereka. aku tahu , aku TAK SETARAF sume tu. 

aku dahh faham dahh sume nye sekarang ni. kau dahh ade life kau sendiri. kau dahh cukop happy. kau dahh takperlukan aku. kau dahh ade yg colourfulkan life kau. kau dahh ade sumenye , perfect! so , aku rase , aku patot blaa dari life kau. aku taknak sbb aku , kau jadi complicated plakk kann? takpe , aku pasrah! aku terima sume ni. 

salah aku sbb tak selami sampai ke dasar hati kau. salah aku sbb macam force kau meet aku. salah aku sbb muncul dalam life kau. salah aku sbb kacau kau dulu. salah aku sbb selalu sakedd kann hati kau. salah aku sbb buat benda yang kau tak suke. salah aku sbb konon nye aku tak bagi sepenuh perhatian kat kau. salah aku sbb bia kau rase bosan dgn aku. salah aku sbb buat kau rase pressure. salah aku sbb buat kau frust.

banyakkan salah aku? takpe takpe , aku pasrah je. jgn risau laa~ aku akan bg kau , life kau yg dulu. life before kau kenal aku. life mase kau bergembira dgn mereka tanpa aku. life mase kau bebas buat ape je tanpa aku. aku bagi kau kebebasan tu. tu yg kau nak kann? go~ aku? try to act cool~ like macam takde pape jadi. senang cakap , takpyah pikir pasal aku laa. 

kau jage diri baekbaek. pesan aku , nasihat aku selama ni , nak simpan , simpan laa. nak guna , guna laa. nak pakai , pakai laa. kalau taknak , pegii campakk lombong bg hanjing makan , oke? takpyah nak forward kat aku , bukan bg pape kesan pown. macam khai penah cakap , '' ape yg mien cakap , mien mesti buat kann? '' macam yg aku cakap , aku akan blaa dari lfe kau. maybe bukan secara mendadak , just slow andd steady. last 4 words for you , AKU KECEWA DENGAN KAU!

MAY PEACE BE UPON YOU.

0 comments: