BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

12 / 8 / 2011 , Friday

bila dahh duduk umahh , mmg BOSAN laa kann? so , aku trpikir kua merayau. aku mmg suke melepakk sorang sorang ==' around 3  camtu , dapat call.

SOMEONE ; gerakk mid , jom?
AKU ; otw nak ke sane laa.

just planing camtu jew. tak expect lgsg mmg terjumpe dy kat situ. wahh~ oke! jakun btakk gyle! LIC? first tyme , meet up dy kat '' lua kawasan ''. selalu nye , lepakk kat tempat same yg aku dahh jemu gyle ( riakk! ). benda betol owhh , balekk balek bnde yg same , takde perubahan lgsg. back to the basic laa bhaii~ oke! dahh meet dy , kitorang jalan , merayau , mengyle , meng meng meng~ HAHA soon~ aku cakap , jom looking for a dress. then , segala kedai dy bawakk aku masokk , COTTON ON , ROMP , GEB , ICE - DRESS ME , NICHII , SALABIANCA , THE MOD HOUSE , TANGOO~ oke! enough~ aku dahh serabot tgk segala bnde yg dy tunjokk andd suggest utk aku =='

SOMEONE ; masokk PDI kejapp , bole?
AKU ; pegii laa.

dy punye pilihh baju , about an hour jgk laa. oke! '' nasib baek aku sygs dy '' HAHA dahh pilih , nak try plakk. then , mntk suggestion aku. first shirt , purple - oke! nice~. second shirt , black - tak sesuai~ amekk pattern laen. andd last , pink kowt - oke! sweet. then , dy try laa , black shirt pattern laen plakk - much better! counter , bayar~ RM**. dy nmpk plakk some shirt , '' cube pakay baju mcam ni lepas ni '' , mengarot! andd dy nmpk plakk blouse , '' tak pown , yg ni ''. dahh dahh , nak carikk laen , laen plakk yg d blie ==' go up again , TANGOO. '' pilih laa '' aku punye pilih kann , just like tgk , pegang andd oke! dahh pilih dahh~ dress for aunty. kejadian dalam shop yg aku tak lupe kann , buat aku tergamam seketika ( poyo !) then , buy that dress , RM**. nakk dekatt , 7 o'clock. balikk laa. singgah sat , aku blie air sbb dy pakse. andd berebut nak bayar. aku mmenang laa babe! ;p tak tahan , dy siap warning cashier tu , '' you suppose to take this money. ''   then , blaa~ HAHA bapakk ahh!

SUMPAH! aku '' serikk '' kua dgn kau. laen kalii , aku bawakk kau , buat pilih barang lagi , oke? thankz for the memories. like when you tell everybody about us. ( bangge! )


0 comments: